Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2024. május 1. Tisza-tavi vízitúra, családi kenutúra a Tisza-tavon

tisza-tavi-vizitura5.jpegTisza-tavi kenutúra: kilá-tó-túra. Ugye éééérted? Gyere és nézd meg fentről is a Tisza-tó nevű csodát, ámélkodj az emeletről... Érezd meg a tó méreteit. A pár percig kezdőknek szakmailag felkészült evezéstanítás. 

 

Szállás és étkezés a tisza-tavi vízitúrán

img_2083.jpgA szállás a vízitúrázó igényei szerint a sátortól, a faházon át a wellness hotelig bármi lehet. A sátrasok három kemping között választhatnak a kikötőtől 5 perc séta távolságban, és előzetesen nem is kell helyet foglalnotok. Ha valaki apartmant keres, Tiszafüreden vagy Poroszlón számtalan szállást talál. szállásotokról gyszerűen csak gyere ki délelőtt az indulási kikötőbe. Az étkezés önellátó. Ez Tiszafüreden és Poroszlón is könnyű, a közelben számtalan éttermet, giroszost, pizzériát találsz. 

 

20230715_161003.jpgOpcionális 0. napi érkezés a Tisza-tavi kenutúrára

Ha mondjuk Vas megyéből jöttök, akkor érdemes lehet már a túra előtti, (mi így hívjuk), "nulladik" napon befutni. Megközelítés Bp. felől: Az M3-ason a 114-es kijáratig, majd a 33-as úton Debrecen felé Dormánd, Besenyőtelek után következik Poroszló (és Tiszafüred).

 


Vízitúra a Tisza-tavon: rózsás, tőzikés kilátások
tisza-to-ravasz-hat.jpg10:29 és 10:59 között Poroszlón találkozunk.  

Az ezen a napon először kenuzókat megtanítjuk kenuzni, egészen pontosan (szinte) világ- és olimpiai bajnok kenust faragunk minden vendégünkből, majd mosdószünet (a vízre szállás előtt akkor is menj el wc-re, ha nem kell pisilni), kenuba "költözés" (pakolás) után startolunk. 

kilato-2-tisza-tavi-vizitura51.jpegAztán jön a tempó függvényében - a kiszállást, pihenőt is ide értve - 4-5 órányi olyan varázslat, hogy arra nincsenek szavak. Természetesen az evezés során lesznek rövidebb kiszállások is, jólesik majd egy kis lábnyújtóztatás a kilátóban, lehet a kilátóban enni a finom "hazait", és természetesen hölgyek jobbra, az urak balra módon wc-szünetek is lesznek. A kenutúra után megkérünk egy hajótisztításra.

 

Túradíjak  

 

Testre szabott tisza-tavi vízitúra 
Egyedi kenutúrára vonatkozó ajánlatunkat az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 

 

tisza-tavi-evezes-tisza-to-kenutura_20170718_155030.jpgJelentkezés Tisza-tavi vízitúrára: 
A vízitúrára történő jelentkezés egyszerű.

1. Csörrents meg, hogy a kívánt időpontra van-e hely: +36209342760
2.
A tudnivalók, részvételi és szerződési feltételek, ill. a mit kell hozni a túrára menüpontok elolvasását követően az innen letölthető jelentkezési lapot kérjük kitöltve a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre visszaküldeni. 
3.

24 órán belül visszaigazolást küldünk és a visszaigazolást követő banki napon kérjük a túradíj átutalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a kenutúrára jelentkező számlázási címét (irányítószámmal), a túra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) és a vízitúra helyét, vagyis azt, hogy "Tisza-tó" beírni. A nevet NEM kell beírni, NE írd be, úgyis látszik az utalásból, viszont ha beírod, nem marad hely.  

(Pl. 
1132 Budapest, Horváth-Moór G. u. 55., 
május 1. Tisza-tó kenutúra)