Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hernád vízitúrák választhatóan 1-2-3-4-5-napos időtartamban

20190618_121549_resized.jpg

Hernád vízitúra, Hernád vízitúrák választhatóan 1-5 napban! És a Hernád túrákat tudod kombinálni a tisza-tavi evezésekkel is!
Egy Hernád kenutúra elmondhatatlan gyönyörűség. A Hernád eszeveszetten izgi. Hihetetlen kaland. Azzal, hogy a nem is távolban ott a Zemplén, hogy a part erdős, van, ahol méretes, néha 60-80 méteres löszfalak mellett jövünk le, a Hernádon történő evezés nagyon-nagyon más, mint egy kenutúra a "hagyományos" vízitúra-terepeken. Egészen különleges. Válogass a Hernád vízitúrákból: hernad-vizitura.hu

 

Vagy álmodj meg egy vízitúrát! Döntsd el, hogy mikor szeretnél evezni és hívj! +36209342760. Ilyen egyszerű. A Hernádon a sodrás (ha lefelé megyünk :)) besegít, a hosszabb szakaszokat is fáradtság nélkül tesszük meg! 
A Hernád kenutúra során a szállás igény szerint lehet vendégházi szoba vagy sátrazás, és az egynapos túrákhoz nem is kell szállás. Étkezés: készülj saját elemózsiával, szendviccsel napközbeni tízóraira, ebédre, uzsonnára és természetesen hozzál bőségesen folyadékot.  

 

Hernád vízitúra és a biztonság

vizitura-hernad-www.hernad-vizitura.eoldal.hu-hernad-magaspart.jpg

Hernád kenuzásra csak akkor jelentkezz, ha már rutinos vízitúrázó vagy! Hernád vízitúráinkra kizárólag a gyakorlott, a kenut jól irányító legénységek jelentkezését várjuk. Ugyanis a Hernád - annak, aki nem uralja a hajót - veszélyes. A Hernád nem a Tisza-tó. 

Viszont ha már ügyes kenusok (vagy kajakosok) vagytok, szenzációs vízitúra-terep.

És ne félj a Hernádtól, mert ez "Borsod". Nyugi. Mi is figyelünk a kenuzás biztonsága mellett a közbiztonsági szempontokra. A "nem túl szerencsés" helyeket messze elkerüljük. Figyelem. A mentőmellény viselése kötelező. Kérjük, hogy kizárólag akkor jelentkezz, ha a mentőmellényt önként viseled. A Hernádra kizárólag úszni tudók jöhetnek, a Hernád-túra előtt 6 órával, és a kenutúra idején alkoholt fogyasztani tilos. 

A Hernád evezésekről a részleteket itt találod: hernad-vizitura.hu, ill. állunk a rendelkezésetekre:

+36209342760 vagy tiszatura_vizitura.hu (igen, a Hernád-túrákhoz is használhatod ezt az e-mail címet).