Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítés, céges vízitúra a Tisza-tavon

img_20190817_103149-2.jpgCÉGES CSAPATÉPÍTÉS, CÉGES VÍZITÚRA a Tisza-tavon!
 

 

 

A Tisza-tó ideális helyszín csapatépítő vízitúrákhoz, ill. vízitúrás csapatépítésekhez.  

 

 

 

Céges csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne.

 

Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

 

2012.08.21-25--53-.jpgAz is lehet, hogy Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni.

 

 

 

 

 

Mi cél? Mikor? Hány fős a csapat? Kik a résztvevők?

Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot?

Szervezzünk meg mindent? 

Szállásigény?

Étkezés?

Egyeztetünk és úgy lesz.

239492068_evezes-tisza-to-tisza-tavi-vizitura.jpgA csapatépítés több mint egy vízitúra, a csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
 

 

 

 

Csapatépítésekre az ajánlatot regisztrált, korábban engedélyezett (a még korábbi felnőttoktatási tv. szóhasználatában ún. akkreditált) felnőttképző intézményként is adjuk, így a csapatépítési számlánkat plusz költségek nem terhelik.


A csapatépítő vízitúrákat olyan tréner vezeti, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta, de egyébként 25 éve vezet vízitúrákat, vízitúra-vezetőket oktat, 2015-ben a szigetközi nemzetközi tájevező maraton győztese.

 

Tisza-tavi csapatépítésre vonatkozó ajánlat:
tisza-tavi-kenuzas-kenutura-tisza-vizitura-45.jpgAjánlatunkat céges vízitúrára és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és az egyéb igények alapján adjuk meg.

Ezernyi lehetőséggel várjuk / várunk.

 

 

Lehet a program "találd meg az észak-nyugati átjárót" típusú feladatmegoldás. Szívesen "táblázzuk ki" a Tisza-tavat és szervezünk tájevező kenuversenyt a tájfutás mintájára.