Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítés, céges vízitúra a Tisza-tavon

img_20190817_103149-2.jpgCSAPATÉPÍTŐ VÍZITÚRA, CÉGES VÍZITÚRA a Tisza-tavon!
A Tisza-tó ideális helyszín csapatépítő vízitúrákhoz, ill. vízitúrás csapatépítésekhez.

Korábbi partnereinknek: Karácsonyi ajándék a kollégáknak, méltó köszönet a csapatnak?

Idei megrendelés és utalás esetén a JÖVŐ évi csapatépítés díja az ideivel azonos!

 

1690489484322.jpgHa szeretnéd bebiztosítani a jövő évi csapatépítést, ráadásul az idei árakon, akkor kérünk szépen egy hívást vagy e-mailt, vagy kérjük a 2023-as díj szíves utalását, amivel egy voucher-t vesztek, és 2024-ben, amikor már Önök / Ti is tudjátok, hogy mikor lesz jó a csapatépítő vízitúra "mindenkinek" (vagy majdnem mindenkinek), akkor egyeztessünk. Egyeztessük majd, hogy mikor jöttök / mikor hívjátok le az opciót! 
Várjuk szíves hívásodat: +36209342760, vagy e-mail-eteket: tiszatura_vizitura@yahoo.com  

2012.08.21-25--53-.jpgÚj partreink esetén pedig egy céges csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne. Kérünk egy hívást vagy egy e-mailt és készséggel adjuk a testre szabott ajánlatot. 

 

239492068_evezes-tisza-to-tisza-tavi-vizitura.jpgAz is lehet, hogy Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi cél? Mikor? Hány fős a csapat? Kik a résztvevők? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Szállásigény?

Étkezés? Egyeztetünk és úgy lesz. A csapatépítő vízitúra lehet "csak" egy őrülten izgi, klassz vízitúra csodás tájakon. Ugyanakkor a csapatépítés lehet sokkal több is, mint egy vízitúra, a csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
ohalaszi-tisza-to-vizitura-8383.jpgCsapatépítésekre az ajánlatot regisztrált, korábban engedélyezett (a még korábbi felnőttoktatási tv. szóhasználatában ún. akkreditált) felnőttképző intézményként is adjuk, így a csapatépítési számlánkat plusz költségek nem terhelik. A csapatépítő vízitúrákat olyan tréner vezeti, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta, de egyébként 25 éve vezet vízitúrákat, vízitúra-vezetőket oktat, 2015-ben a szigetközi nemzetközi tájevező maraton győztese.

 

Tisza-tavi csapatépítésre vonatkozó ajánlat:
tisza-tavi-kenuzas-kenutura-tisza-vizitura-45.jpgAjánlatunkat céges vízitúrára és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és az egyéb igények alapján adjuk meg. Ezernyi lehetőséggel várjuk / várunk. Lehet a program "találd meg az észak-nyugati átjárót" típusú feladatmegoldás. Szívesen "táblázzuk ki" a Tisza-tavat és szervezünk tájevező kenuversenyt a tájfutás mintájára. Várjuk szíves hívását: +36209342760, vagy e-mailjét: tiszatura_vizitura@yahoo.com