Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítés, céges vízitúra a Tisza-tavon

2012.08.21-25--53-.jpgCÉGES CSAPATÉPÍTÉS, CÉGES VÍZITÚRA a Tisza-tavon!
A Szigetköz mellett a Tisza-tó a legjobb hazai helyszín csapatépítő vízitúrákhoz, ill. vízitúrás csapatépítésekhez. 
 

 

Céges csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne. Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot. Az is lehet, hogy Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi cél? Mikor? Hány fős a csapat? Kik a résztvevők? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Szállásigény? Étkezés? Egyeztetünk és úgy lesz.

A csapatépítés több mint egy vízitúra, a csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
Csapatépítésekre az ajánlatot engedélyezett (a korábbi felnőttoktatási tv. szóhasználatában ún. akkreditált) felnőttképző intézményként adjuk.
A csapatépítő vízitúrákat olyan tréner vezeti, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta.

 

Tisza-tavi csapatépítésre vonatkozó ajánlat:
Ajánlatunkat céges vízitúrára és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és az egyéb igények alapján adjuk meg. Lehet a program "találd meg az észak-nyugati átjárót" típusú feladatmegoldás. Szívesen "táblázzuk ki" a Tisza-tavat és szervezünk tájevező kenuversenyt a tájfutás mintájára.