Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kisköre vízitúra, kenutúra Kisköre, evezések Kisköréről is

img_1997.jpgKisköre vízitúra. Tisza-tavi kenutúrák Kisköréről is. Kérjétek a kiskörei evezést bármikorra. A Kisköréről startoló során evezgetünk gyékény-nád rengetegben, keresztezzük a Tiszát, lesz szerencsénk egy vadregényes és keskeny víziúthoz, bekukkantunk egy nagyon nem mindennapi belső tóba a Tisza-tavon belül, aztán feltesszük a két pontot az í-re, Bere-Felső-Holt-Tisza és a IV-es öblítő csatorna.

Hívj, állunk rendelkezésre, hogy egyeztessük a kiskörei vízitúra vagy vízitúrák részleteit! +36209342760 

img_0068.jpgTisza-tavi vízitúra Kisköréről 11-órás találkozással11 órakor az egyetlen, így eltéveszthetetlen kiskörei strandon találkozunk. Üdvözlés után - természetesen - el tudsz menni wc-re. Kiosztjuk a felszerelést, és félelmetesen jól megtanítjuk nektek a kenu irányítását, a kormányzást, a vezérevezős munkáját. Egyszóval úgy megtanítunk kenuzni, hogy ihaj.

Amíg az aznap még kezdő vízitúrázókat (be)tanítjuk, a gyakorlott vízitúrázók bemelegítenek. Amikor mindenki ügyi, bepakolunk a kenukba, és egy utolsó leltár (mindenkinek van-e vize, elemózsiája, pénze, naptejeztél-e) után vízre szállunk. 

 

tisza-to-kenutura-55vizitura.jpg

A megállókkel, pihenőkkel együtt jó 5-órás kenuzgatás vár rád a Tisza-tó déli öblében és annak vadregényes zegzugaiban.

A Pantanalban indulunk, aztán jöhet a Titkos-tó. Egy belső tóba fogjuk magunkat egy nemlétező átjárón keresztül beküzdeni. Ott egy kicsit megdöbbensz, majd leesett állakkal, megszeppenve kievezünk és lapátolgatunk észak-keletnek. 

Ebédszünetünket Tiszanána-Dinnyésháton tartjuk, ahol még venni is tudsz ebédet, sőt, még vízi kosárlabdázásra is van lehetőség! (Fogadjunk, hogy nem hiszed el...) A strandolás és pihi után folytatjuk (vízi) utunkat, jön majd a hab a tortán: a Bere-Felső-Holt-Tisza és a IV-es öblítő. 
kilato-kiskore.jpeg16 óra körül (nagyon durván) érkezünk az indulási kikötőbe, azoknak, akik csak erre a napra jöttek, köszönjük, hogy jöttetek, akik pedig több napra jöttek, azoknak "Sziasztok, a holnapi viszontlátásra", ők mennek vissza a poroszlói, sarudi, tiszafüredi, tiszaörvényi, abádszalóki stb., tehát Tisza-tó környéki szállásukra vagy strandolnak vagy örömködnek úgy és ott, ahol és ahogyan jólesik.

 

Túradíjak

Testre szabott tisza-tavi vízitúra 
Egyedi kenutúrára vonatkozó ajánlatunkat az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 

Jelentkezés Tisza-tavi vízitúrára: 
tisza-to-kenutura-tisza-tavi-vizitura-44.jpgA vízitúrára történő jelentkezés egyszerű.

1. Csörrents meg, hogy a kívánt időpontra van-e hely: +36209342760

2.
A tudnivalók, részvételi és szerződési feltételek, ill. a mit kell hozni a túrára menüpontok elolvasását követően az innen letölthető jelentkezési lapot kérjük kitöltve a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre visszaküldeni. 

3.

24 órán belül visszaigazolást küldünk és a visszaigazolást követő banki napon kérjük a túradíj átutalását. Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A banki közlemény rovatba kérjük a kenutúrára jelentkező számlázási címét (irányítószámmal), az evezés időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) és a vízitúra helyét, vagyis azt, hogy "Tisza-tó" beírni. A nevet NEM kell beírni, NE írd be, úgyis látszik az utalásból, viszont ha beírod, nem marad hely.  
Az utalás során így kérjük szépen kitölteni a közlemény rovatot:
3580 Tiszaújváros, Strand u. 4., 2024. április 5. Tisza-tó evezés