Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kisköre vízitúra, kenutúra Kisköre, evezések Kisköréről is

img_1997.jpgVjzitúra Kisköre. Kisköre kenutúra. Tisza-tavi kenutúra Kisköréről is. Kérjétek a kiskörei evezést bármikorra. A Kisköréről startoló kenutúra során evezgetünk gyékény-nád rengetegben, kicsit lapátolunk a Tiszán, hümmögünk tündérfátyol-mező mellett, lesz szerencsénk egy eszméletlenül vadregényes víziúthoz, némi nád-, és gyékénycsapkodást követően bekukkantunk egy nagyon nem mindennapi, és a Tisza-tavon belüli belső tóba, ahol rajtunk kívül a 400 milliárd közeli csillag n bolygóját számláló Tejút-galaxis max. 100 humanoidja járhatott, aztán feltesszük a két pontot az í-re, jöhet két nagyon klassz hely:, a Bere-Felső-Holt-Tisza és a IV-es öblítő csatorna.

Hívj, állunk rendelkezésre, hogy egyeztessük a kiskörei vízitúra vagy vízitúrák részleteit! +36209342760 

img_0068.jpgÍme egy példa a kiskörei vízitúrákra és legyen ez a tisza-tavi vízitúra Kisköréről úgy, hogy mondjuk - de ezt egyeztetjük - 11 órakor találkozunk. Tehát az egyeztetett időben, a példa szerint 11-kor az egyetlen, így eltéveszthetetlen kiskörei strandon találkozunk. Üdvözlés előtt / után - természetesen - el tudsz menni wc-re. Kiosztjuk a felszerelést, és félelmetesen jól megtanítjuk nektek a kenu irányítását, a kormányzást, a vezérevezős munkáját. Egyszóval úgy megtanítunk kenuzni, hogy ihaj.Amíg az aznap még kezdő vízitúrázókat (be)tanítjuk, a gyakorlott vízitúrázók bemelegítenek. Amikor mindenki ügyes, bepakolunk a kenukba, és egy utolsó leltár (mindenkinek van-e vize, elemózsiája, pénze, naptejeztél-e) után vízre szállunk. 

tisza-to-kenutura-55vizitura.jpg

A megállókkal, pihenőkkel, több pisilési és ebédszünettel együtt jó 5-órás kenuzgatás vár rád a Tisza-tó déli, abádszalóki- öblében és annak vadregényes zegzugaiban.

De érzésre olyan lesz, hogy a Pantanalban indulunk, aztán jöhet a Titkos-tó. Egy belső tóba fogjuk magunkat egy nemlétező átjárón keresztül beküzdeni. Ott egy kicsit lezsibbadsz, megdöbbensz, megkéred majd a kenudban lévőket, hogy csípjenek meg, majd leesett állakkal, pozitívan sokkos állapotban, huncut somolygással és a bennfentesek bólogatásával kievezünk és lapátolgatunk észak-keletnek. 

Ebédszünetünket Tiszanána-Dinnyésháton tartjuk, ahol még ebédet venni is tudsz, sőt, vízi kosárlabdázásra is van lehetőség! (Fogadjunk, hogy most még nem hiszed el...) A strandolás és pihi után folytatjuk (vízi) utunkat, jön majd a hab a tortán, pontosabban az már volt, jön az eper a torta habjára: a Bere-Felső-Holt-Tisza és a IV-es öblítő. Amikor azt a szót HALLOD, hogy öblítő-csatorna, valószínűleg nem dobban túl nagyot a szíved, amikor majd LÁTNI fogod a IV-est, sikkantasz és ledobod az agyad. A IV-esről még teszünk egy kis kitérőt, csekkoljuk gévagomba lelőhelyeinket és ha szerencsénk van, "szüretelünk". 
kilato-kiskore.jpeg16 óra körül (nagyon durván) érkezünk az indulási kikötőbe, azoknak, akik csak erre a napra jöttek, köszönjük, hogy jöttetek, akik pedig több napra jöttek, azoknak "Sziasztok, a holnapi viszontlátásra", ők mennek vissza a poroszlói, sarudi, tiszafüredi, tiszaörvényi, abádszalóki, kiskörei stb., tehát Tisza-tó környéki szállásukra, vagy strandolnak, vagy örömködnek, úgy és ott, ahol és ahogyan jólesik.

Túradíjak

Testre szabott tisza-tavi vízitúra 
Egyedi kenutúrára vonatkozó ajánlatunkat az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 

Jelentkezés Tisza-tavi vízitúrára: 
tisza-to-kenutura-tisza-tavi-vizitura-44.jpgA vízitúrára történő jelentkezés egyszerű.

1. Csörrents meg, hogy a kívánt időpontra van-e hely: +36209342760

2.
A tudnivalók, részvételi és szerződési feltételek, ill. a mit kell hozni a túrára menüpontok elolvasását követően az innen letölthető jelentkezési lapot kérjük kitöltve a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre visszaküldeni. 

3.

24 órán belül visszaigazolást küldünk és a visszaigazolást követő banki napon kérjük a túradíj átutalását. Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A banki közlemény rovatba kérjük a kenutúrára jelentkező számlázási címét (irányítószámmal), az evezés időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) és a vízitúra helyét, vagyis azt, hogy "Tisza-tó" beírni. A nevet NEM kell beírni, NE írd be, úgyis látszik az utalásból, viszont ha beírod, nem marad hely.  
Az utalás során így kérjük szépen kitölteni a közlemény rovatot:
3580 Tiszaújváros, Strand u. 4., 2024. április 5. Tisza-tó evezés