Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2024. június 22-23. Hernád vízitúra

hernad-vizitura88.jpgHernád vízitúra, ahogy jólesik, 1 vagy 2 napban. Magyarán az időtartam csak tőled függ. Az első napon 21 km-es, a 2. napon 10 vagy 16 km-es kenutúra vár rád Magyarország egyik legpompásabb folyóján. 


A Hernád fantasztikus élmény, de kérjük, hogy csak akkor jelentkezzetek, ha szuper a kormányos, ha a vezérevezős is tökéletesen teszi a dolgát, ne a Hernád-parton derüljön ki, hogy nem lenne biztonságban a legénység. Mi van, ha még nem vagy gyakorlott vízitúrázó? Gyere más kenutúrá(i)nkra! Itt, a tisza-to-vizitura.hu oldalon találod a tisza-tavi, a tiszatura-vizitura.hu oldalon a tiszai, Öreg-Túr, Körös (Fekete-Körös, Fehér-Körös, Kettős Körös, Sebes-Körös) Bodrogközi, a szigetkozvizitura.hu oldalon a szigetközi, a gemenc-vízitúra.hu web site-on pedig a gemenci vízitúráinkat! 

 

 

 

20150531_vizitura-hernad-43.jpgA vízitúra idején "fix" a szállás, vagyis a túra időtartama nem költöz(get)ünk. A szállás igény szerint sátor, vagy vendégházban szoba.
Étkezés: ebédre mindenkinek kell hoznia magával a hajóba szendvicset és alkoholmentes innivalót. A reggelik és vacsorák választhatóan önellátóak vagy rendelhetők. 

 


Első napi Hernád vízitúra: 21 km-es kenuzás Magyarország egyik legizgibb folyójának egyik "legtutibb" szakaszán.

20190618_Hernád.jpgExtázis a felváltva elképesztően klassz, és fenomenális Hernád-szakaszokon.

 

 

 

 

 

10-kor az e-mailben elküldött helyen találkozunk, aztán "logisztikázunk", ami azt jelenti, hogy minél több autót a kenutúra célállomásán hagyunk, és minél kevesebb kocsival "felmegyünk" a vízre szállás helyére. Naptejezés, wc, a felszerelés kiosztása. hernad102.jpgVízre szállást követően a Hernád egy agyamenten gyönyörű részén jövünk le. Lesz több pihenő, fogunk evezni "Új-Zélandon és Svájcban", de természetesen továbbra is a Hernádon vagyunk. 

Lesz fotózásos pihenő, hihetetlen a Hernád-völgy. Ha jól állunk az idővel, az egyik szünetben akár felmászhatsz a magas partra fotózni, hogy elkészítsd a fenti fotó ikertestvérét. A mászás tényleg jó kis kaptató, hozz ennek megfelelő lábbelit és természetesen gondoskodj a kullancsok elleni védelemről. 16 és 17 között érkezünk a napi célba. A reggel már a célban hagyott autók visszarepítik a sofőröket a vízre szállás helyén hagyott autókhoz.

 

 

2. napi Hernád vízitúra: 10 km-es vagy 16 km-es élményevezgetés 

20150531_vizitura-hernad.jpg8:30-kor logisztikázunk, minél több autót a kenutúra célállomására "leviszünk", és minél kevesebb kocsival  feljövünk a vízre szállás helyére. 

 

 

 

Naptejezés, wc, a felszerelés kiosztása és indul egy más vizekhez képest izgi, a Hernád fenti szakaszaihoz képest könnyű vízitúra.

 

 

hernad-vizitura-16.jpgBiztonságos utat haza, és várunk más vízitúráinkon is!
A Tisza-tótól (www.tisza-to-vizitura.hu) a Szigetközön (www.szigetkozvizitura.hu), a Rábán (raba-vizitura.hu), a Bodrogközön (tiszatura-vizitura.hu), Gemencen (www.gemenc-vizitura.hu) át az Öreg-Túrig (www.tiszatura-vizitura.hu) sok helyen szervezünk kenutúrákat. 

 

Hernád vízitúrák túradíjai+36209342760 vagy küldj e-mailt! tiszatura_vizitura@yahoo.com 

 

 

Jelentkezés Hernád-vízitúrára és a túradíj fizetése: 

20190618.jpg1. Egyeztetés
2. Jelentkezés 
3. Visszaigazolás
4. Díjfizetés

 


 

 

 

1. Kérjük hívj, egyeztessünk. +36209342760


2. Jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése
A honlapon megtalálható tudnivalók, a részvételi, ill. általános szerződési feltételek elolvasása után kérjük a jelentkezési lap k
itöltését, majd a a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre kérjük egy e-mail csatolmányaként visszaküldeni a kitöltött jelentkezési lapot.

 

3. A Hernád kenutúra visszaigazolása
 

hernad-126.jpg4. A visszaigazolást követő 48 órán belül kérjük a vízitúra díjának utalását. 
MediaComm Kft., 12001008-00106900-00100007