Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2023. október 9. Tisza-tavi vízitúra, családi kenutúra a Tisza-tavon

kilato.jpgTisza-tavi kenutúra: kilá-tó-túra. Ugye éééérted? Ezen a vízitúrán kilátókat veszünk célba! Nézd meg fentről is a Tisza-tó nevű csodát, ámélkodj az emeletről... érezd meg a tó méreteit. 
A pár percig kezdőknek szakmailag felkészült evezéstanítás. Fantasztikus élmény és maximális biztonság, gyermekes családoknak, kultúremberekből álló baráti társaságoknak. 

 

 

 

Szállás és étkezés a tisza-tavi vízitúrán

tisza-tavi-evezes-tisza-to-kenutura_20170718_155030.jpgA szállás a vízitúrázó igényei szerint a sátortól, a faházon át a wellness hotelig bármi lehet. A sátrasok három kemping között választhatnak a kikötőtől 5 perc séta távolságban, és előzetesen nem is kell helyet foglalnotok. Ha valaki apartmant keres, Tiszafüreden vagy Poroszlón számtalan szállást talál.

szállásotokról gyszerűen csak gyere ki délelőtt az indulási kikötőbe. Az étkezés önellátó. Ez Tiszafüreden és Poroszlón is könnyű, a közelben számtalan éttermet, giroszost, pizzériát találsz. 

 

 

 

Opcionális 0. napi érkezés a Tisza-tavi kenutúrára

Ha mondjuk Vas megyéből jöttök, akkor érdemes lehet már a túra előtti, (mi így hívjuk), "nulladik" napon befutni. Megközelítés Bp. felől: Az M3-ason a 114-es kijáratig, majd a 33-as úton Debrecen felé Dormánd, Besenyőtelek után következik Poroszló (és Tiszafüred).

 

 
 

Vízitúra a Tisza-tavon: Rózsás, plusz tavirózsás kilátások
tisza-to-ravasz-hat.jpg10:29 és 10:59 között Poroszlón találkozunk. 

Poroszlón belül alapértelmezetten az ún. Madárpart Pihenőben / Pihenőnél várunk. 3388 Poroszló, Szarka rámpa 1. 

 

Mit jelent az, hogy "alapértelmezetten" a Madárpart Pihenő az indulási pont? A vízre szállás helyét több tényező, (a csoport összetétele, a vízállás, és szélre vonatkozó előrejelzés is) befolyásolja, ezért a biztonság kedvéért a kenutúra előtti este kérünk szépen egy telefont (+36209342760). 

Bárhonnan is indulunk, az ezen a napon először kenuzókat megtanítjuk kenuzni, egészen pontosan világ- és olimpiai bajnok kenust faragunk minden vendégünkből, majd mosdószünet (a vízre szállás előtt akkor is menj el wc-re, ha nem kell pisilni), kenuba "költözés" (pakolás) után startolunk. 

 


tisza-to-kilato.jpgAztán jön a tempó függvényében 3-4 órányi olyan varázslat, hogy arra nincsenek szavak.

 

 

 

 

A kenutúra után megkérünk egy hajótisztításra, és Poroszlóról a kikötőtől mindenki indulhat a szállására, vagy ha csak egy napra jöttetek, ill. ha ezzel a nappal ér(t) véget egy többnapos tisza-tavi vízitúrád, akkor haza. 

 

 

Túradíjak
 

 

Testre szabott tisza-tavi vízitúra 
Egyedi kenutúrára vonatkozó ajánlatunkat az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 

 

 

Jelentkezés Tisza-tavi vízitúrára: 
A vízitúrára történő jelentkezés egyszerű.

1. Csörrents meg, hogy a kívánt időpontra van-e hely (+36 209 342 760)

2.
A tudnivalók, részvételi és szerződési feltételek, ill. a mit kell hozni a túrára menüpontok elolvasását követően az innen letölthető jelentkezési lapot kérjük kitöltve a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre visszaküldeni. 

3.

24 órán belül visszaigazolást küldünk és a visszaigazolást követő banki napon kérjük a túradíj átutalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a kenutúrára jelentkező számlázási címét (irányítószámmal), a túra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) és a vízitúra helyét, vagyis azt, hogy "Tisza-tó" beírni. A nevet NEM kell beírni, NE írd be, úgyis látszik az utalásból, viszont ha beírod, nem marad hely.  

(Pl. 
1132 Budapest, Horváth-Moór G. u. 55., 
október 9. Tisza-tó kenutúra)