Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2023. október 5. Tisza-tavi vízitúra Abádszalókról

20230917_abadszaloki-obol.jpgHiperlaza Tisza-tavi kenutúra, túrácska, amikor felfedezzük a Tisza-tó déli részének festői ágacskáit... egy vízitúra, ahova egészen minimanó csemetékkel is tudsz jönni.

Tisza-tavi, könnyű és rövid vízitúra Abádszalókról indulva, 10:59-es találkozással

Tehát egy perccel 11 óra előtt az Abádi-kikötőben találkozunk. (Abádszalókon van megy másik kikötő is, de te ne a Szalóki, hanem az ABÁDI-kikötőbe gyere).  
Kb. 4-órás kényelmes kenuzgatás vár rád a Tisza-tó déli részének legvarázslatosabb rejtekhelyein. 

dinnyeshat-22_.jpgWc, felszerelésosztás, az aznap még kezdő vízitúrázók (be)tanítása, naptejezés, kenuba pakolás után szállunk majd vízre. 

Hozzatok magatokkal alkoholmentes innivalót, valamint - nem mintha a rövid kenuzgatás során éhen halnánk - esetleg élelmet, pl. egy szendvicset. 

Vízre szállás után először, mintha egy osztrák tavon lennél, aztán jön Dél-Ázsia, utána zsupsz be egy féregjáraton, és máris a Paradicsomban evezgetünk. Bár mini kenutúrácskáról van szó, kényelmesen, egy, vagy két pihenővel megyünk. 


20200920_tisza-to-kenutura_resized.jpgAz Androméda-galaxisban tett látogatás után érkezünk vissza Abádszalókra. Itt még kérjük, hogy a kenutokat mossátok ki. Azoknak, akik csak erre a napra jöttek, 'Godspeed', akik pedig több napra jöttek, azoknak "Sziasztok, a holnapi viszontlátásra", ők bepattannak autóikba, és mennek vissza a poroszlói, sarudi, tiszafüredi, tiszaörvényi, abádszalóki stb., tehát Tisza-tó környéki szállásukra vagy strandolnak vagy örömködnek úgy és ott, ahol és ahogyan jólesik.

 

Testre szabott tisza-tavi vízitúra 
Egyedi kenutúrára vonatkozó ajánlatunkat az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 
 

Jelentkezés Tisza-tavi vízitúrára: 
A vízitúrára történő jelentkezés egyszerű.

1. Csörrents meg, hogy a kívánt időpontra van-e hely: +36209342760

2.
A tudnivalók, részvételi és szerződési feltételek, ill. a mit kell hozni a túrára menüpontok elolvasását követően az innen letölthető jelentkezési lapot kérjük kitöltve a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre visszaküldeni. 

3.

24 órán belül visszaigazolást küldünk és a visszaigazolást követő banki napon kérjük a túradíj átutalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a kenutúrára jelentkező számlázási címét (irányítószámmal), az evezés időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) és a vízitúra helyét, vagyis azt, hogy "Tisza-tó" beírni. A nevet NEM kell beírni, NE írd be, úgyis látszik az utalásból, viszont ha beírod, nem marad hely.  

Az utalás során így kérjük szépen kitölteni a közlemény rovatot:
3580 Tiszaújváros, Strand u. 4., október 5. Tisza-tó evezés