Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2023. augusztus 30. Tisza-tavi vízitúra, elképesztő evezgetés a család aprajának-nagyjának

20160914_tisza-to-vizitura-232.jpgHiperlaza Tisza-tavi kenutúra, túrácska, amikor felfedezzük a Tisza-tó déli részének festői ágacskáit... egy vízitúra, ahova egészen minimanó csemetékkel is tudsz jönni.

 

 

Tisza-tavi, könnyű és rövid vízitúra, vízitúrácska Abádszalókról indulva, 11:00 órai találkozással

A kenutúra előtt mindenki e-mailben megkapja a kenutúra részleteit, így azt is, hogy hol fogunk találkozni, ill. hogyan lehet az indulási kikötőbe jönni. 
Kb. 3-3.5 órás kényelmes kenuzgatás vár rád a Tisza-tó déli részének legvarázslatosabb rejtekhelyein. 

 

 

 

dinnyeshat-22_.jpgWc, felszerelésosztás, az aznap még kezdő vízitúrázók (be)tanítása, naptejezés, kenuba pakolás után szállunk majd vízre. 

 

 

 

 

Hozzatok magatokkal alkoholmentes innivalót, valamint - nem mintha a kb. 3,5 órás kenuzgatás során éhen halnánk - esetleg élelmet, pl. egy szendvicset. 

 

 

Vízre szállás után először, mintha egy osztrák tavon lennél, aztán jön Dél-Ázsia, utána zsupsz be egy féregjáraton, és máris a Paradicsomban evezgetünk. Bár mini kenutúrácskáról van szó, kényelmesen, egy, vagy két pihenővel megyünk. 

 


20200920_tisza-to-kenutura_resized.jpgAz Androméda-galaxisban tett látogatás után érkezünk vissza Abádszalókra. 

Itt még kérjük, hogy a kenutokat mossátok ki.

Azoknak, akik csak erre a napra jöttek, 'Godspeed', akik pedig több napra jöttek, azoknak "Sziasztok, a holnapi viszontlátásra", ők bepattannak autóikba, és mennek vissza a poroszlói, sarudi, tiszafüredi, tiszaörvényi, abádszalóki stb., tehát Tisza-tó környéki szállásukra vagy strandolnak vagy örömködnek úgy és ott, ahol és ahogyan jólesik.

 

 

Túradíjak
 

 

Testre szabott tisza-tavi vízitúra 
Egyedi kenutúrára vonatkozó ajánlatunkat az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. 
 

 

Jelentkezés Tisza-tavi vízitúrára: 
A vízitúrára történő jelentkezés egyszerű.

1. Csörrents meg, hogy a kívánt időpontra van-e hely (+36 209 342 760)

2.
A tudnivalók, részvételi és szerződési feltételek, ill. a mit kell hozni a túrára menüpontok elolvasását követően az innen letölthető jelentkezési lapot kérjük kitöltve a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre visszaküldeni. 

3.

24 órán belül visszaigazolást küldünk és a visszaigazolást követő banki napon kérjük a túradíj átutalását. 
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a kenutúrára jelentkező számlázási címét (irányítószámmal), az evezés időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) és a vízitúra helyét, vagyis azt, hogy "Tisza-tó" beírni. A nevet NEM kell beírni, NE írd be, úgyis látszik az utalásból, viszont ha beírod, nem marad hely.  

 Az utalás során így kérjük szépen kitölteni a közlemény rovatot:
3580 Tiszaújváros, Strand u. 4., 
Augusztus 30.
Tisza-tó evezés