Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisza-tavi vízitúrák családoknak

kis-kenus-uj.jpgA nyár bármely hetének bármelyik napján kezdhető, tetszőleges időtartamú Tisza-tavi kenutúrák CSALÁDOKNAK!
 

Tisza-tó vízitúrák az 1 és 2 napostól a 7 naposig bármilyen időtartamban. 
A csak 5 percig kezdőknek evezéstanítás.

Kellemes, az állandó költözködés maceráját nélkülöző csillagtúrák.
A kulturált családok vízitúra szervezője vagyunk. Szenzációs túrákat szervezünk, csodálatos vidékekre visszük, biztonságot adunk. Hozzátok a csemetéket és Dédnagyi is nyugodtan beülhet a kenuba! A Tisza-tó olyan békés, hogy a 3 éves lurkó is hozható.

 

 

20140615-tisza-to-vizitura-www.tiszatura-vizitura.eoldal.hu-apartman-iren-1.jpgA vízen óvatosak vagyunk. Mi vagyunk az egyetlen olyan túraszervező, akik bár át tudjuk úszni a Balatont, viseljük a mentőmellényt, mert tudjuk, csak szabad kézzel tudunk segíteni és semmi menő nincs abban, ha a túravezető nem viseli a mellényt. Ha nem akar sátrazni, olyan szállással segítünk, ami az Ön igényeinek felel meg. Az indulási és érkezési kikötőtől szó szerint 55 másodpercre kíváló minőségű apartmanokat tudunk foglalni, 2000-2500 Ft-os fejenkénti áron, ez a tiszafüredi árszinthez képest finoman szólva szerény, ráadásul az apartmanok JÓK. 

 

 

Ha a vendégek partnerek, játszunk is.
20120622-tisza-kenu-tura-evezes-illusztracio3.jpgVárunk Titeket, várjuk Önöket a Tisza-tavon tetszőleges időtartamban. Akár csak 1 vagy 2 napra, vagy hétvégi vagy 3 napos hosszú hétvégi, 4, 5, 6, ill. 7 napos túráinkon. Ha több család túrázik együtt és szeretnétek/szeretnének valamilyen különleges túrát, például kerékpárral kombinált vízitúrát, szívesen teszünk egyedi ajánlatot. 
 


Hívjon most (+36 209 342 760) vagy küldjön e-mailt! (tiszatura_vizitura@yahoo.com). 

 

Ötletadónak ismerd meg / ismerje meg az "1-2-3-4-5-6-7 napos 20130823_132107.jpgvízitúrák minden nap" menüpontot és az Önnek/Neked szimpatikus időtartamban válassz vízitúráinkból. Lehet jönni bármikor és lehet maradni bármeddig, jöhettek csütörtöktől a köv. hét szerdájáig 7 napot, lehet jönni vasárnaptól keddig 3 napra, vagy hétfőtől mondjuk csütörtökig 4 napot stb. bárhogy, bármeddig, bármennyit. 1 napra is.

 

 

Minden nap máshova evezünk, mindegyik nap szenzációs, családoknak tökéletes tisza-tavi-vizitura-tiszavalk-fele-2.jpgvízitúrákon várunk. A kenuzásba iktatva természetesen van sok pihenő, megálló, wc-szünet. A vízitúra akkor sem megterhelő, ha csak Apuci (vagy Anya) evez, két kisebb csemetével, ráadásul a napi "adag" (vagyis a túratáv) az igények függvényében változhat. 
Útvonalaink kifejezetten népszerűek a gyermekes családok körében.