Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisza-tavi vízitúrák baráti körnek

20120622-tisza-kenu-tura-evezes-illusztracio8.jpgTisza-tavi kenus  vízitúrák baráti társaságoknak, az általatok kért időtartamban, az általatok igényelt szállással, igény szerinti étkezéssel!


A) Lehet, hogy pontosan tudjátok mit szeretnétek, így könnyen "tollba mondjátok" az igényeket:  
tisza-to-kerekpar-uj.jpg"Ekkor és ekkor jönnénk 14-en. Szeretnénk 2 napig Tiszavalk környékén a labirintusban vízitúrázni, zegzugos útvonalakat szeretnénk, legyen egy bringás nap  A csapatból 10-en sátrazunk 4 embernek apartmant kérünk, de együtt szeretnénk lenni, minden este közös főzéssel, bográcsolással."

Mi pedig megtervezzük a legjobb túrát, a leggyönyörűbb útvonalat és küldjük a testre szabott ajánlatot.

 

B) A másik lehetőség, hogy a kisebb baráti társaság, a tisza-tavi-vizitura-az-arterben.jpgrászánt idő hosszától függően másokkal együtt vesz részt egy szuper, mondjuk 2 napos túrán, pl. egy hétvégén. Vagy egy 5 napos Tisza-tavi vízitúrán.

A hét minden egyes napján más és más helyre megyünk, ugyanazon útvonalat csak egy hét múlva járjuk be. Ezen kenutúráink útvonalait sok év alatt fejlesztgettük "tökéletesre".

 

C) Végül az is egy lehetőség, csak ennyit mondtok: "szeretnénk vízitúrázni, a Tisza-tóra gondoltunk...". Mi elkezdünk kérdezni. Mikor? Hova? img_20170718_134141.jpgÉletkor? Evezési rutin? Mennyit evezzünk? Vonattal vagy busszal vagy autóval jöttök? Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek? Saját magatok intézitek a szállást? Ha tőlünk kéritek a szállást is, sátor, vendégház, panzió, wellness hotel? Szervezzünk meg mindent? Étkezés? Mindent egyeztetünk és úgy lesz.